amp templates

Geschiedenis van ImFlo

De geschiedenis van ImFlo tuigen en dobbers , gaat terug naar meer dan 120 jaar geleden. Firma V.O.F Wed. Jac Den Holder&Zoon in Leiden produceerde al vanaf 1898 vistuigjes. In die Jaren werden de dobbers nog gedraaid op houten tuigen plankjes. De productie van vistuigen werd echter eind jaren 90 steeds lastiger en heeft imFlo deze in 2004 stap voor stap over genomen en van Nederland naar Servie verhuisd. ImFlo heeft zijn eigen productiebedrijf, onder de naam LT Fishing Floats. In het voorjaar van 2010 heeft er een naamswijziging plaats gevonden en werd de naam ImFlo aan de producten gekoppeld. ImFlo heeft zich uitgebreid tot een merk met een bijzonder mooi pakket tuigen en dobbers, voor vrijwel alle visserij.

ImFlo maakt zich al Jaren hard voor de productie van roze producten ter promotie van de dames visserij. ImFlo beschikt over zijn eigen spuitgietmallen en zo doende ook de producten eenvoudig in het roze kan fabriceren. Voor de dames zijn er roze tuigjes, roze karper dobbers en zelfs hele roze startsetjes inclusief roze tuigje, roze doosje lood, roze hakensteker, roze klosje nylon. Dit verpakt in een bijpassende roze blister!!

Daar de eigen productie in Europa plaatsvindt, staat ImFlo voor hoge kwaliteit. Alle tuigen en dobbers voldoen aan de hoogste eisen. U zult dit gelijk opvallen, met het zien van het assortiment.
ImFlo levert enkelt aan de handel.

ImFlo wenst U heel veel vis plezier!!
Vriendelijke groet,
ImFlo tuigen en dobbers Nederland
LT Fishing Floats Servie 

Contact ons

Adres:

Hvjezdoslavova 107, 22300 Stara Pazova, Serbia


© Copyright 2019 ImFloFloats - All Rights Reserved